Jakt i Höga Kusten

Publicerat den Författare rnn.yqe.

Har du ett jaktintresse så kanske det skulle vara trevligt att få åka till Höga Kusten och jaga? Nu kanske inte det förknippas så mycket med jakt i Höga Kusten utan mer vandring, fiske och naturupplevelser. Men möjligheterna kan finnas om man letar upp rätt personer.

Som alltid så är det en fördel att planera noga innan man åker och allt är klart när man väl är på väg. Inför din jaktresa så gäller det att se till att allt är med på resan. Som jägare så är man noga med att utrustningen man använder är av bra kvalité. Se till att skaffa en anpassad ryggsäck inför jakt då det är skönt att veta att det man ska bära en hel dag är bekväm och funktionell.

Ta kontakt med någon jaktvårdskrets i området och kolla upp om möjligheterna finns till att kunna jaga i området kring Höga kusten. Älgjakten är stor i Västernorrland och det kanske kan finnas möjlighet att få gästa något jaktlag under perioden för den jakten. Det kan även finnas möjlighet till att jaga småvilt under de andra perioder på året. Det kanske finns någon som du känner som bor i området som har mer koll på detta med jakt i Höga Kusten.

Om det blir så att du tar dig till Höga Kusten för jakt så vill vi önska dig god jaktlycka och hoppas du får uppleva naturen från sin bästa sida.