Vandra i Höga Kusten med din hund

Publicerat den Författare rnn.yqe.

Ta med din bästa vän på en upplevelse av sällan skådat slag, glöm inte ha den kopplad bara! 

Att hunden är människans bästa vän är sen gammalt välkänt och varför inte passa på att visa hunden din genuina uppskattning genom att ta med den på en vandringsupplevelse som ni sent kommer att glömma. Ångermanland är känt för sin bedårande natur och sina trolska stigar, här kan du vandra på milslånga leder i varierad terräng. Upptäck platser som du inte trodde fanns och njut av vidunderlig natur och flera vackra övernattningsplatser, välj om du vill sova i någon av övernattningsstugorna efter vägen som är öppna för allmänheten, slå upp ett tält eller sova under bar himmel. Att botanisera i Ångermanlands fantastiska natur är både helande och en upplevelse för livet.

Om du ska vandra i flera dagar är det viktigt att du har med dig mat och dryck till dig och din vän, det kan vara partier av vandringslederna som saknar vatten och därför är det viktigt att ha med sig vatten. Särskilt under högsommaren då värmen kan vara oerhört påfrestande och intensiv. Haromi.se är ett företag som har de mesta i kategorin hundtillbehör, där hittar du också den innovativa vattenflaskan med vik skål som är perfekt att ha med sig när man är ute i naturen med hunden, eller att bara ha i bilen när man åker längre sträckor med hunden. Där hittar du också andra användbara tillbehör och mat, godis, tips på aktiva och stimulerande lekar med mycket mera för dig och din bästa vän.

Vill du veta mer om vad du ska tänka på innan du ger dig ut på vandring med din hund så är det optimalt att gå en kurs hos friluftskurser.se för att förbereda dig och hunden på bästa möjliga sätt. Där får du matnyttiga tips på vilken utrustning som du bör ha med dig, vad du kan göra vid eventuella olyckor och mycket annat som är viktigt att veta inför vandringen.

Hoppas ni får en njutningsfull vandring i de Ångermanländska skogarna!